Vrijwilligers gezocht in Portugal

 

Voor het komende zomerseizoen; 1 mei t/m 31 augustus, zoeken wij vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij onze werkzaamheden in de tuin, op het terrein, ca. 1 ha., en in de keuken.

Wie zijn wij? *

We zijn een klein boeddhistisch centrum. Het hele jaar door ontvangen wij gasten die bij ons voor een korte of lange tijd in retraite komen. Ook ontvangen wij kunstenaars die, geïnspireerd door het landschap van de Serra Estrela, een kunstproject uitvoeren in onze gallery.

Wat verwachten we van je?

We verwachten van je dat je bereid bent om tijdens de ochtenduren tuin- en/of schilder werkzaamheden te verrichten of van 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur keukenwerkzaamheden. Ook verwachten we dat je aan minimaal één meditatie (ochtend- of avondmeditatie)meedoet. Een minimum verblijf van 2 weken. Je verblijft in je eigen tent of camper.

Wat bieden we jou?

Een warme en vriendelijke sfeer. Zonodig ondersteuning bij je meditatie. Rust en ruimte in een prachtig natuurgebied de Serra Estrela.  Koffie, thee en één warme maaltijd dagelijks, verblijf op ons erf en gebruik van de buitenkeuken en douche.

Het is belangrijk om te weten dat op ons terrein niet gerookt wordt, geen drugs gebruikt worden en alcohol gedronken wordt.

We hopen dat je je aanmeldt voor een on-line kennismakingsgesprek.

*Kijk ook op onze website: www.brisesuave.com